Refund policy

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen tulee ottaa yhteyttä ennen palautusta JAPLux verkkokauppaan japlux@japlux.fi ja sopia palautuksesta. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä, vaan se palautetaan takaisin asiakkaan kustannuksella.

Erikoistilauksesta valmistettuja tai muuten asiakasta varten hankittuja tuotteita emme ota palautuksena vastaan

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja tuotepakkaus tulee olla kunnossa. Palautusoikeus raukeaa, jos tuotetta on käytetty ellei kyseessä ole tuotevika, joka on ilmennyt vasta tuotteen käytön yhteydessä. Tuotetta saa lainmukaisesti kokeilla ja tutkia. Käyttäminen on eri asia kuin kokeileminen. 

Mikäli tavara on vaurioitunut kuljetuksessa, asia on palautuksen sijasta hoidettava suoraan kyseisen kuljetusyhtiön kanssa.

Tavara on palautettava 10pv:n kuluessa vastaanottopäivästä. Tavara on palautettava palauttajan kustannuksella.

Mikäli palautus ei johdu JAPLux Oy:n virheestä, hyvitetään vain sellaisenaan myyntikelpoiset tavarat alkuperäispakkauksessaan ja vialliset lähetetään takaisin palauttajan laskuun. Ostajaa hyvitetään laskutettu hinta vähennettynä 40%:lla sekä rahti- että pakkauskuluilla.

Palautetusta tuotteesta maksetut rahat palautetaan sille tilille, jolta maksu on suoritettu ostotapahtuman yhteydessä, jos maksutapana on ollut verkkomaksu. Luottokorttimaksut hyvitämme luottokortille. Edellytämme, että palauttaja on sama kuin tilauksen tekijä.